Hoe ik jullie bruiloft style, bespreek ik natuurlijk met jullie. Elke bruiloft en locatie is anders, en elk bruidspaar heeft andere wensen. Daarom heb ik geen standaard tarieven. Je kunt de styling zo ingetogen, of zo uitgebreid maken als jullie zelf willen. Daarbij wil ik wel zeggen: wat jullie budget ook is, neem contact op. Ik weet zeker dat we er dan wel uit gaan komen.

Omdat ik zelf in Groningen woon, zal ik me in eerste instantie richten op styling van locaties in Noord-Nederland. Woon je nou wel aan de andere kant van Nederland, dan kan je natuurlijk wel een bruidsboeket, corsages of een costumized bruidsjasje bestellen.

Het is mogelijk om alleen een bruidsboeket, corsages en een costumized bruidsjasje bij mij te bestellen, zonder dat ik de rest van de styling doe. Voor een bruidsboeket kun je rekening houden met een richtprijs van 85 euro, inclusief boutonniere (corsage) voor de partner en een macrame hanger om het handvat van het boeket. Voor de corsages en het costumize jasje heb ik geen standaard tarief, hiervoor kan ik wel een offerte maken. Uiteraard kan ik de spullen ook per post versturen. Neem contact op via de contactpagina.